yF4H6VcfcN8bviEUDJY2kYVsToS0biMq4FcCcdEe.jpeg
eGgobi3Pj98gWe4utqD0EvJQBe4lKrp7aLuI3Rwg.jpeg
o8fBl66SJwdrsZWFPQTxV4KIWk4k1N14HFOjyC7D.jpeg

Elektrisch & Hybride

Mobiliteit verandert maar de kennis blijft.


Al bijna 60 jaar inmiddels staat Autobedrijf Dalhoeven bekend als het bedrijf voor onderhoud en reparatie in de regio Albergen
We weten allemaal dat de laatste 10 jaar onder de motorkap van de auto erg veel is veranderd. Misschien zelfs wel meer dan de 50 jaar ervoor. Toch heeft de ontwikkeling nooit stil gestaan. En als autorijder zoek je natuurlijk naar een betaalbare en betrouwbare oplossing voor het onderhouden en repareren van jouw kostbare bezit. Want veelal is de auto na het kopen van een huis de meest kostbare investering in een huishouden. En dat begrijpen wij maar al te goed. En dat besef is hem ook door vader Herman met de paplepel ingegoten. Prachtig om te zien hoe vader nog altijd nauw betrokken is bij het bedrijf.
“Gewoon je afspraken nakomen en kwaliteit leveren voor een redelijke prijs” is het toverwoord. Of eigenlijk heel vanzelfsprekend natuurlijk. Maar daar komt met name op het gebied van kwaliteit steeds meer bij kijken. Voortdurend op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een stuk scholing zijn daarbij onontbeerlijk. “Anders raak je technisch steeds verder achterop”, volgens Erwin. En daar blijven we hier continue mee bezig, zo ook voor het bijscholen van APK bevoegdheid. En naast het predicaat Excellent keurmeester prijkt er binnenkort nog een nieuw bord aan de gevel: Erkend Specialist Hybride en elektrische voertuigen. Dus ook voor reparaties en onderhoud van deze auto’s, die je steeds vaker in het straatbeeld ziet, Daar pluk jezelf maar ook de klant de vruchten van. 

9VlDLD0exiisGUeLLCMVGvPmkRzsYH6pbeyAV4e6.jpeg