Klanten vertellen

Marcel uit Zenderen op 07-11-2022

Een goede en zeer betrouwbare garage

Een goede en zeer betrouwbare garage

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Marcel, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

HERKO uit Zwolle op 07-11-2022

Vriendelijke en eerlijke mensen heel goede service

Vriendelijke en eerlijke mensen Zeer goede service

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Herko, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Eugene Yap uit Ootmarsum op 01-11-2022

Uitstekende en snelle service

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Eugene, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
9

Leon uit Losser op 01-11-2022

Uitstekend autobedrijf met mensen die hun vak verstaan!

Een autobedrijf waar ik al jaren mijn auto’s naartoe breng voor een onderhoudsbeurt en apk. Het personeel is vriendelijk, denkt met de klant mee en belt altijd even, indien er onverwachte kosten zijn. Zeer tevreden over de geboden service!

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Leon, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Robert uit Tubbergen op 13-01-2022

Snel, vakkundig voor een mooi prijsje

Op 22 december na 17 uur een lekke achterband vastgesteld. Binnen 1 dag een passende kwalieitsband geregeld en op velg geplaatst zodat ik 24 december weer met eigen auto naar huis kon.

Gemiddeld
10

Peter uit Almelo op 14-11-2021

Prima service!

betrouwbare garage, goede uitleg over de gedane werkzaamheden en klantgericht.

Gemiddeld
10

Wilma uit Almelo op 18-08-2021

Een zeer betrouwbare garagebedrijf.

Als vrouw alleen is het altijd een uitdaging om een andere auto te kopen. Het gaat dan toch om vertrouwen, en dat vertrouwen had ik meteen vanaf het eerste moment dat ik dit bedrijf binnen kwam, nadat ik een leuk autootje op internet had gezien. Ook in de garantie periode werd de auto kosteloos gerepareerd toen er een probleempje was. Top garage, ga zo door.

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Wilma , bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen je nog veel plezier met de Fiat Panda! mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Jaap uit Winterswijk op 17-08-2021

Prima service en erg tevreden met onze aankoop, ga er nog veel plezier van hebben.

Zeer tevreden met de aankoop van een Hyundai Atos. Prettige sfeer en een adequate no nonsens eigenaar. Na de proefrit waren er wat kleine dingen zoals een niet werkende binnenverlichting, klok en radio. Verder een goed onderhouden auto. Ondanks dat er geen noemenswaardige gebreken waren zou de auto (standaard) voor aflevering worden nagekeken en van een nieuwe apk voorzien. Toen ik de auto op kwam halen waren de remschijven en blokken voor vervangen. De olie en oliefilter waren vervangen, nieuwe ruitenwissers en de airco was bijgevuld. Dit alles zonder extra kosten. Wij zijn super tevreden en met een top auto’tje huiswaarts gekeerd. Dank aan Dalhoeven senior/junior en team.

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Jaap en Shiron, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen jullie veel plezier met de Hyundai Atos! mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
9

Laura uit Gassel op 03-08-2021

Top garage

Erg vriendelijk en deskundig geholpen

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Laura , bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. Wij wensen jullie veel plezier met de Seat Mii! mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Erwin van den Broek uit Enschede op 10-04-2021

Top bedrijf!!

Erwin, bedankt voor de uitstekende service en vakmanschap!!!

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Erwin, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Peter uit Almelo op 14-01-2021

Professioneel en kwalitatief uitstekende garage !

Een heel goede garage met voor elke schade en/of reparatie een oplossing, ook voor je keuringen. En goede communicatie!

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Peter, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Danielle uit Rossum op 26-04-2020

Vriendelijk, eerlijk, klantvriendelijk, goede prijzen!

Makkelijk te bereiken, snel antwoord terug via whatsapp of een telefoongesprek. Een afspraak is snel gemaakt, snelle service. Vriendelijk in communicatie, altijd eerlijk en duidelijk! Ze nemen de moeite om het één en ander uit te leggen. Er is ruimte voor overleg, je wordt gehoord. Ze werken netjes met een eerlijke prijs!

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Danielle, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Jordy uit Rossum op 24-04-2020

Top service, goede prijzen, perfecte kwaliteit!

Altijd goede, eerlijke en fijne service. Problemen & oplossingen worden altijd netjes bijgehouden met eventueel foto’s en duidelijke uitleg. Ze nemen hier echt de tijd voor je en facturen vallen altijd heel erg mee. Ook via Whatsapp wordt er fijn & goed gecommuniceerd. Kwaliteit van het geleverde werk is natuurlijk ook altijd top! Er wordt goed meegedacht over het toekomstige onderhoud. Er zullen weinig garages zijn die zo meedenkend zijn als Dalhoeven!

Reactie van Autobedrijf Dalhoeven: Beste Jordy, bedankt dat je de tijd hebt genomen om een review voor ons bedrijf te schrijven. Wij stellen dit zeer op prijs. mvg. Autobedrijf Dalhoeven
Gemiddeld
10

Joan uit Amsterdam op 21-12-2019

uitstekend

Zeer goed. Bij Dalhoeven kun je als vrouw in je eentje een auto gaan kopen, zonder dat je wordt opgelicht. Ik (een vrouw) ging in mn eentje naar hun toe, helemaal uit Amsterdam, iedereen was verhinderd. Ik was in eerste instantie bang, maar dacht, het moet toch mogelijk zijn hier in Nederland, om in je eentje als vrouw een auto te gaan kopen en niet opgelicht te worden. Gelukkig heb ik gelijk gekregen, ze waren vriendelijk, zeer behulpzaam en is alles naar verwachting verlopen.

Gemiddeld
10

tonny uit oldenzaal op 05-08-2019

goede service, niks op aan te merken, blijf vast klant

goede service, verzekeringen wilen nog wel eens laag uitkeren bij autoschades, zij halen het maximale eruit. petje af. krijg ook precies uitleg bij reparaties wat er aan gebeurd is, de oude spullen laten ze zien, met foto;s. vervangend vervoer hebben ze ook.

Gemiddeld
10

Gerrit Letteboer uit Zenderen op 23-04-2019

Zeer tevreden over garage Dalhoeven, de schade aan onze auto naar tevredenheid hersteld

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter Achterberg uit Rhenen op 06-03-2019

Top service en kundigheid. Tevens heel aardige mensen

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Farid uit Almelo op 28-03-2018

Waar vind je in Nederland een werkplaats, die 100% betrouwbaar is? In Albergen en wel: Autobedrijf Dalhoeven!!! Mijn Audi moest opkomen voor de jaarlijkse APK en ik had een servicebeurt erbij besteld. Eén van de filters, je weet wel: olie-, lucht- en cabinefilter, was nog reuze goed en werd dus NIET vervangen. Dit noem ik nogeens service!!! Ik woon nog niet zolang in deze regio en ben blij dit bedrijf gevonden te hebben :)

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Peter Holtkamp uit Almelo op 21-02-2018

Prima service en deskundigheid!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Wil Veenstra uit Albergen op 15-12-2017

Erwin van harte met het certificaat EXCELLENTE KEURMEESTER. geweldig. Onderstreept nogmaals je vakmanschap. Van de 12.000 deelnemers maar 32 die deze onderscheiding kregen geweldig !!!

Reden bezoek: Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Fred uit Almelo op 13-12-2017

Had nieuwe banden nodig en natuurlijk wilde ik en de beste kwaliteit voor de laagste prijs en een eerlijk advies. Na email contact een goede prijsvergelijking gekregen, de gewenste banden gekozen en het bedrijf houdt ook rekening met het feit, dat ik enkel 's-nachts werk. Perfect!!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wil Veenstra uit Albergen op 11-12-2017

Altijd eerlijk advies en absoluut geen onnodige reparaties of handelingen. Ook altijd goed overleg en na de reparatie een goede uitleg wat er gedaan is. Gewoon goed !

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Erwin van den Broek uit Enschede op 12-07-2017

Was op zoek naar een eerlijk en betrouwbaar bedrijf en heb die gevonden! Ik heb er een auto gekocht en een andere auto laten keuren en ben zeer tevreden over eigenlijk alles!

Reden bezoek: Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Nico uit Hengelo op 14-03-2017

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

kevin steggink uit Geesteren op 09-02-2017

staat altijd voor je klaar en is snel met alles

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10