Klanten vertellen

Peter den Daas uit Enschede op 22-12-2016

Goede service, eerlijk flexibel en zeer deskundig!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

R. Harink uit Almelo op 17-10-2016

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

ben Vosselman uit almelo op 03-08-2016

Vriendelijk en correct.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Sandra uit Albergen op 03-06-2016

Top bedrijf, staan altijd klaar voor je, vakmensen ! Absoluut een aanrader dit bedrijf te bezoeken voor het kopen van een auto en of je auto ter reparatie; onderhoud e.d. aan te bieden.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Rilana Scherphof uit Borne op 11-04-2016

Goede service!

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
8
Service
8
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

Arjan Bonthuis uit Almelo op 07-04-2016

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Robert Strijker uit Borne op 07-04-2016

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
10
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
8

matthijs ezendam uit borne op 07-01-2015

Uitstekende service, Eigenaar Erwin is erg flexibel, deskundig en klantgericht. voor mij geen andere garage meer voor onderhoud of APK...

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Jeroen Leus uit almelo op 21-12-2014

Echt een top bedrijf. Eerlijkheid, flexibel en kennis van zaken. prijstechnisch zeer goed.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Erik Puper uit Tubbergen op 25-09-2014

Betrouwbaar bedrijf, vriendelijk, ze verstaan hun vak. Geven goed advies en denken graag met je mee.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Carlo Wijman uit Almelo op 25-09-2014

Zeer goede service, eerlijk en betrouwbaar.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
9

Genio Pegge uit Almelo op 25-09-2014

klantvriendelijk, duidelijk in afspraken,veel ervaring, lekkere kofie kortom een fijn bedrijf om naar toe te gaan, en vooral het idee dat je correct behandeld bent als je er weg komt voor een reparatie aan je voertuig.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/Kwaliteit
10

Joop Norder uit Tubbergen op 17-06-2014

Ik ben klant bij Dalhoeven vanaf 2007. Ik heb alleen maar goede ervaringen met de garage. Reparaties en onderhoud zijn altijd goed uitgevoerd tegen een schappelijke prijs. Nooit onaangename verrassingen achteraf. Kortom een fijne garage met prettige mensen waar service hoog in het vaandel staat. De waardering voor het bedrijf van 3 x een 10 is daarom niet overdreven.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Hans en Karin Leussink uit Almelo op 30-04-2014

Een paar maanden na aankoop bleek er een mankement te zijn met de auto. Dit is uitstekend gerepareerd door Erwin Dalhoeven, zonder torenhoge kosten, die normaal zouden zijn bij een ander bedrijf. De auto werd zelf opgehaald, tussendoor nog een leenauto gehad en onze gerepareerde auto werd weer thuis gebracht. Bovendien rijdt hij nu beter en soepeler dan voorheen. Wij adviseren dan ook aan iedereen die het nodig heeft om naar dit bedrijf te gaan, zij hebben service nog hoog in het vaandel staan.

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Wil Veenstra uit Albergen op 13-03-2014

In dit bedrijf wordt altijd deskundig en eerlijk advies gegeven de prijs kwaliteitsverhouding is uitstekend

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

B VOSSELMAN uit ALMELO op 23-12-2013

WIJ ZIJN ZEER TEVREDEN OVER DE SERVICE EN KLANTVRIENDELIJK EN DE KENNIS VAN ZAKEN.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Frank uit Tililgte op 06-12-2013

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Annabé Kappert uit Hengelo op 16-10-2013

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Richard Flinkers uit Saasveld op 15-06-2013

Autobedrijf Dalhoeven is een uitmuntend fijn en eerlijk bedrijf. Ga er al jaren naar toe ben altijd tevreden een eerlijke prijs altijd goede kwaliteit en vooral belangrijk de altijd eerlijke betrouwbare adviezen. Ik zeg van deze mensen moesten er meer zijn in de wereld. Ik zeg het juiste adres om naar toe te gaan.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Willem Groenestijn uit Apeldoorn op 08-05-2013

WEDEROM een geweldige ervaring met dit bedrijf: ik was een naafdop kwijt van de velg, een mailtje gestuurd naar Erwin en 2 weken later ligt precies de goede naafdop in de brievenbus. Tevens nog het advies erbij om niet te veel kit te gebruiken bij montage i.v.m. balanceren van het wiel bij bandenwissel.

Reden bezoek: Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Rob Gijsen uit Hengelo op 20-02-2013

Fantastisch bedrijf, hele lieve mensen. Hebben mij erg goed geholpen. Mijn dochter had een aanrijding gehad en ik kreeg ' s nachts een hartinfarct. Allemaal ellende dus. Erwin en Germaine Dalhoeven hebben toen de auto bij mij thuis opgehaald. Zelf mocht ik toen nog niet rijden. Een week later werd ik opgebeld en ze hadden de auto weer gerepareerd. Mijn dochter was echt heel blij zeker omdat ze het echt hadden gerepareerd voor een prijs die eigenlijk niet uit kon. Ondertussen zijn er meer auto' s van ons gezin voor onderhoud en reparaties bij de firma Dalhoeven geweest en naar volle tevredenheid. Echt geweldig, fijn dat er nog mensen zijn die je kan vertrouwen en ik raad iedereen aan die een auto zoekt of voor reparatie naar de firma Dalhoeven te gaan. Ze krijgen van mij een dikke tien!

Reden bezoek: Reparatie en/of schadeherstel

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Willem Groenestijn uit Apeldoorn op 14-11-2012

ik heb de auto daar gekocht en werd op een zeer vriendelijke manier te woord gestaan en geholpen.na een jaar in bezit te hebben volgde het onderhoud ook hiervoor ben je bij Erwin aan het goede adres. Zorgt in mijn geval voor een leenauto en komt andere afspraken na.laat na reparatie altijd de vervangen onderdelen zien zodat je weet dat wat er op de rekening staat klopt.

Reden bezoek: Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
9

Robert Lukassen Lewis uit Almelo op 20-10-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Sander W uit Amersfoort op 09-07-2012

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

perfect, zeker aan te bevelen

Gemiddeld
10
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/Kwaliteit
10

Job Molenaar uit Almelo op 21-03-2012

Goede service. Staat altijd klaar om de klant te helpen bij problemen zelfs in het weekend. Ik heb mijn lease auto nu 3 jaar in onderhoud en na 150.000 km te hebben gereden geen problemen gehad met de auto. Is teken van deskundig onderhoud.

Reden bezoek: Onderhoud en/of APK

goede service, goed behandeld

Gemiddeld
9
Service
9
Deskundigheid
8
Prijs/Kwaliteit
10